Wednesday, March 28, 2007

K1 Heroes i USA

Det var inte bara Pride som höll en presskonferans igår utan även K1 höll en i Los Angeles angående deras debutgala på Amerikansk mark som hålls den andra juni.

Arenan som är planerad för den här galan är LA Coliseum. För er som inte känner till arenan så ser den ut så här.Och den rymmer 92.500 åskådare under en Amerikansk Fotbollsmatch. Cirka 100.000 åskådare borde man kunna trycka in vid en MMA gala då. Dagens rekordbesök på en MMA gala ligger på under 20.000. Så det vore ju en rejäl bedrift om man lyckas fylla det här monstret.
Tanigawa (K1 producent, Cheif Executive Officer) säger själv att han räknar med att det blir slutsålt.

Deltagarna på galan det pratar om just nu är:
Prelims som kommer sändas live på Showtime innan PPVn börjar.
Jake Shields vs. TBA
Antonio Silva vs. TBA
Gina Carano vs. TBA
Main Card som visas på PPVn:
Föredetta NFL spelaren Johnny Morton vs. TBA
Föredetta WWE stjärnan Brock Lesnar vs. Hong Man Choi
Royce Gracie vs. TBA
Akebono vs. TBA

Andra nyheter från presskonferensen som hölls idag:
  • Spirit MC (Sydkorenask organisation) och Cage Rage är två nya organisationer som anslutit sig till "alliansen" som idag består av FEG (K1, K1 Heroes), Bodog, Elite XC och Strikeforce.
  • Showtime kommer att sända ett 30-minuters program varje vecka månaden före galan som en del i marknadsföringen. Jag vet inte riktigt vad det kommer innehålla.
  • Avtal med Showtime om att visa prelim matcherna live där.
Vad ska man säga. Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga något alls sägs det. Så jag väljer att bara påpeka humorn i att prelim fighterna faktiskt har högrankade riktiga MMA fighters medans huvudgalan har en föredetta NFL spelare och en föredetta wrestling stjärna som största dragkraft.
Hur det här än går så kommer det bjuda på mycket mycket stor humor.

No comments: