Sunday, March 11, 2007

The Ultimate Fighter 5 ensemble


Då är ensemblen för The Ultimate Fighter 5 äntligen publicerad. Från vänster till höger:
Gray Maynard, Matt Wiman, Robert Emerson, Nathan Diaz, Noah Thomas, Marlon Sims, Cole Miller, Jens Pulver, Gabe Ruediger, Brian Geraghty, BJ Penn, Brandon Melendez, Andy Wang, Manvel Gambaryan, Corey Hill, Wayne Weems, Alan Berubie och Joe Lauzon.

Corey Hill, den väldigt väldigt långa killen, fanns inte med på Sherdogs fightfinder, men han ska ha en professionell och en amatör match bakom sig, båda vinster, enligt fcfighters databas.
Jens Pulver och BJ Penn är alltså coaches för den här säsongen och kommer möta varandra i finalen.
Kul att se att Joe Lauzon är med, han vann ju över Jens Pulver i Pulvers första fight tillbaka i oktagonen. Han har även visat i andra fighter att han är på riktigt och är tillsammans med Nick Diaz lillebror Nathan Diaz min favorit till att ta sig till finalen. Och i finalen så har jag Diaz som favorit.
Men då har jag väldigt dålig koll på alla andra och skulle inte direkt sätta pengar på det.
Matt Wiman såg rätt bra ut mot Spencer Fisher innan han blev knockad av ett flygande knä också om jag minns rätt. Men å andra sidan kan vem som helst se bra ut mot Fisher om man bara kan brottas lite.

Det blir en väldigt bra vår för lättviktare, den här lättviktsturneringen i UFCs regi med unga nya talanger och den i Prides regi med kända etablerade killar.

4 comments:

Mary Lady Luck said...

Åh så spännande med lightweights! Jag kan knappt vänta! Jag tror det här blir den bästa säsongen ever, bara BJ och Jens gör det värt att slaviskt följa varje avsnitt :)

Mattias S. said...

Ja, jag är övertygad om att det kommer bli den bästa vad gäller fighterna iaf. Jag tror ingen säsong kommer leva upp till säsong 1 vad gäller drama i huset... :)

Alexander said...

Bästa säsongen var ettan tycker jag.


Känns på något sätt som att kvalitén sjunker när dom fullkomligt spottar ur nya säsonger.

Känner inte igen någon av namnen förutom Diaz lillebror samt han som vann mot Pulver.

Mattias S. said...

Ja, första säsongen var min favorit också. Sen gillade jag trean mycket också. DAGGER! :)

Kvaliteten beror så mycket på hur allting utvecklar sig.
Hur många namn kände du igen på dom första 3 säsongerna innan?
Det är nya mindre kända killar som får chansen så man ska inte känna till dom så bra om man inte är en riktigt hardcore fan.