Saturday, May 26, 2007

Joe Rogan on ESPN Sportscenter

Alltså, jag fattar inte hur folk kan klaga på Joe Rogan! :)

5 comments:

Johan said...

Oh, jag skulle vilja se hela sändningen. Kanske skulle du kunna lägga upp fler reportage om mma från "riktig" tv, i bloggen?

OnT: Rogan verkar väldigt hysterisk och "defensive". Nästan så man tror han blir mobbad på gymmet av folk som tycker mma är töntigt. :)
Eller också är han bara less på att alltid försvara sporten mot etablissemanget.

Mattias S. said...

Absolut, jag lägger upp allt jag hittar som jag tyckte är sevärt.
Är det något du sett nyligen som jag missat? Om du ser något någon gång så maila eller kommentera och tipsa om det så lägger jag upp det så snabbt jag kan.

OnT: Ja, men när boxningskillen säger att han inte är ett boxningsfan så är det klart att han blir förbannad. Det är ju så korkat sagt så det finns inte.

Johan said...

Nej, jag har inte sett nåt nyligen, utan är mest bara förtjust i att se utifrån perspektiv och att få veta lite mer om killarna. Jag har för vana att gå hit för att få den info jag behöver. tack för en bra blogg helt enkelt.

Jo, boxarkillen var väl lite väl dryg där. Cockfighting commentaren var ju också lite onödig.

Staffan said...

Av nån anledning så har jag alltid gillat Joe Rogan, han har sina brister men he´s my homeboy anyway.
Jag tror att det blir tröttsamt för Joe Rogan som har blivit lite av ett ansikte för UFC att alltid behöva försvara MMA mot resten av sportetablissemanget. jag håller helt med honom, jag tycker MMA är så sjukt mycket mer intressant än boxning då det är så begränsat med i princip bara slag mot huvudet i 12 ronder. Det e ju först precis nyligen som t ex ESPN börjar rapportera om UFC som en sport och inte en blodig inderground tävling för kriminella trots att UFC länge varit motsatsen.

Lars said...

Rogan lyfter ju UFCs sändningar rejält, bara att se tillbaka på tiden innan han var kommentator, enorm skillnad.