Friday, May 18, 2007

The Ultimate Fighter 5 snack

Ah, jag skulle gjort det här från början men av någon anledning har det inte blivit av.
Men jag börjar iaf nu och tänkte prata lite om olika saker som hände i senaste avsnittet som jag tänkte på.

Förra veckans fight var kanske inte så jämn men Joe Lauzon är en tuff jävel. Privat mest en vanlig datornörd liksom, men i buren är han ett djur, han bara öste på och bara översvämmade Brian Geraghty totalt. Han hade ingenting att sätta emot. Kolla bara här:

Den här armbågen skrämmer mig och det visar på en djurisk ursinnighet att bara helt hänsynslöst bara offra allt i en attack på det viset.

I den andra fighten förra veckan tycker jag Emerson vann helt klart, en domare som sätter Corey Hill som vinnare vet inte vad han snackar om. Men Emerson har ändå bara sig själv att skylla då han var alldeles för passiv och borde veta bättre.

Sen var det väldigt kul när Dana White tog BJ åt sidan och pratade om att han får skärpa sig om han inte vill framstå som Ken Shamrock, haha, BURN!

Jag kan förstå att BJ kickade Wang, Wang hade kunnat vinna sina match men han sket fullständigt i vad BJ sade trots att han innan matchen hade lovat att lyssna. Om han var lika dan på träning hade jag också kickat honom.
När han ändå fick en andra chans och blev accepterad i Jens lag så ville han inte, WTF? Jag tycker Dana höll igen lite för mycket, vad i helvete? Alltid lika härligt att se Dana droppa ett par välmenade f-bomber.

När det gäller matcherna så hade Weems helt enkelt knappt där att göra, han är inte bättre än sådär. Svårt att säga hur bra Gray Maynard är efter det där, han verkade mest hålla igen för att inte skada Weems.

var jag betydligt mer intresserad av Matt Wiman vs. Marlon Sims. Jag har länge stört mig på "Mr. Indestructable" och hans löjliga streetfighting snack, ingen är imponerad, du framstår bara som en fjant, lägg ner. Han pratade om hur han bara varit medvetslös en gång i hela sitt liv och det var när han blev påkörd av en bil så han flög igenom vindrutan. Ah men grattis, nu har du varit medvetslös två gånger i ditt liv. Riktigt dålig guard av Sims och en snygg kombinerad höger/nedtagning av Wiman. Sen var det bara en tidsfråga innan Sims blev utstrypt. Han fick ändå visa hur "tuff" han var genom att inte klappa.
Nästa vecka ska det bli riktigt kul när kvartsfinalerna drar igång och hur man än matcher det så kommer det bli några kanonfighter tror jag.

5 comments:

Johnney said...

hoho nu blir det bara kvalificerat motstånd! de sista avsnitten kommer vara grymma! Tror stenhårt på Lauzon! Btw, hur mycket var Gabe Reudiger över viktgränsen räknat i kilo?

Mattias S. said...

Vad vägde han tills slut, 159? 156 hade varit godkänt så 3 pounds, 1½kg ungefär.
Eller om du menar från början, 178 till 156, 22 pounds, ganska exakt 10kg.
Fast det där stämmer inte riktigt heller då han hade druckit massor med vatten för att mätta kroppen med vatten för att göra det enklare att cutta sen. Jag vet inte exakt hur det där fungerar men så är iaf mycket vanligt att man gör.

spyder said...

kvartsfinalerna blir nog grymma. maynard fick inte mycket motstånd men han imponerade ändå. den enda jag tror kan hota de de tre i penn's lag lauzon, maynard och wiman, är diaz. annars kommer grabbarna i team pulver få stryk tror jag.

förresten så är fightfinderlänken till matt wiman i inlägget fel. den går till gray maynard.

Mattias S. said...

Ja, jag tror det kan bli riktigt grymt.
Beror lite på hur dom matchas.

Ok, jag rättade fight finder länken, tack.

Lars said...

Manny vs Lauzon i final hade varit något. Det är nog de två som ser mest imponerande ut enligt mig.