Wednesday, July 4, 2007

Förändring?

Jag känner att jag vill förnya mig lite, har ni några tips eller funderar på fler funktioner eller saker som man borde ha här?

Jag funderar på om jag kanske skulle börja uppdatera med fler kortare poster med nyheter och så. Men jag vet inte, vad säger ni?

13 comments:

Martin said...

Jag tycker du har med det mesta... Två saker dock :-)

1. Jag hade uppskattat om du kunde visa mindre "poster" per sida, kanske bara en eller två. Bloggen tar väldigt mycket kraft från min dator med alla rörliga bilder när det är flera "poster" på samma sida.

2. Kanske en mer detaljerad ranking där du förklarar varför personerna har den plats i din lista. Kanske räcker med top 3 eller 5 istället för 10? "Vanliga" topp 10 finns det redan så många så det hade varit roligt faktiskt :-)


...Ska ta å fundera lite till om det är något jag saknar :-)

Mattias S. said...

Bra förslag.

1. Nej, 1-2 poster per sida går inte, då blir det ju hur dumt som helst när man uppdaterar med flera korta poster.
Men gifarna tar mycket kraft alltså?
Jag ska försöka använda färre då.

2. Jag ska skriva en post varje gång jag uppdaterar rankingsen.
Jag använder flytande rankings där jag för ett bra tag sedan utgick ifrån ett par rankings och sen har jag uppdaterat dom varje gång något relevant har hänt. Men ska utveckla dom lite, kan jag göra i samband med att jag uppdaterar dom efter UFC 73. :)

Anonymous said...

Det viktigaste är att du känner att det är roligt och blogga och inte ska vara ett "måste".

Själv gillar jag både korta och längre inlägg. Vore kul att läsa mer om exempelvis MMA-träning samt skvaller såklart ;-)

Nichlas said...

Hej
Jag skulle kunna tänka mig länkar på MMA Schemat där man kommer antingen till hemsidan för eventet eller en kort beskrivning, typ vilka matcher det gäller.
Annars får jag säga att din sida är väldigt informativ och med bra synpunkter. Jag gillar för övrig de små giffarna...

Jonas said...

Jag tycker att du ska fokusera på egna reflektioner och åsikter om allt möjligt i MMA-världen. Nyheter och skvaller frå vi genom andra sidor och bloggar. Men visst, lite sammanfattningar av vad som är på gång är alltid fint.
Tack för en bra blogg!

Staffan said...

Jag tycker INTE att du ska minska antalet giffar, jag tycker dom e jättebra. Man får nog faktiskt sitta på en rätt kass dator om dom slöar ner den.

Mattias S. said...

Maria: Mer om MMA-Träning? Där har jag tyvärr inte så mycket att komma med, men lite mer skvaller kanske vore något. :)

Nichlas: Ok, det är något jag själv funderat på men eftersom flera av galorna där har så dåliga och svårförstådda (läs japanska) sidor har jag inte gjort det. Funderar på att göra en egen sida till varje men har inte utforskat möjligheterna i blogger riktigt än. Men något liknande lär bli av inom kort.

Och ok, dom flesta verkar uppskatta gifarna så dom lär inte minskas på. :)

Martin said...

Nej minska inte gifarna dem äger!! Och det är inte SÅ farligt att det tar kraft så behåll gärna flera poster det var bara ett litet förslag :-)

Anonymous said...

Kanske ta in gäst skribenter, jag tänker mig folk som besöker svenska små tävlingar i mma/sw och kan komma med bilder/reportage.

Allamagoosalum said...

Nej hörru! Din blogg är fulländad. Keep it up. Förresten, är det någon här som ska åka på UFC 75? Jag köpte min biljett förra veckan och känner mig som ett barn dagen före julafton :)

herr yllevante said...

Måste säga att det är väldigt bra som det är. Poll är en kul grejj dock, fast det kanske du kört med förut?
Keep up the good work

Mattias S. said...

Anonym: Nä, fokus på mindra lokala galor kommer jag inte ha här.
Det får någon annan ta hand om, vilket hade uppskattats om någon gjorde också. :)

Yllevanta: Nä, poll är en ny grej, och av resultatet att dömma så lär det bli lite polls då och då i framtiden. :)

Johan said...

Jag är statistik-freak och skulle gilla odds på fighterna. Förstår dock om det inte ses som relevant. Tänkte bara att det kunde ge en ledtråd i fighter med okända talanger.