Tuesday, September 18, 2007

Gono skriver på för UFC

Akihiro Gono har skrivit på för UFC och kommer troligen möta obesegrade Tamden McCroryUFC 78. Kul tycker jag och jag hoppas verkligen UFC låter honom ha kvar åtminstone lite av sin entré till ringen. Se bara på det här! Jag saknar Pride och känner mig så trött på UFCs upprepande produktion. Visst, det viktiga är fighterna men nu när UFC dominerar så totalt så saknar jag mångfalden vi fick med Pride. Om UFC nu vill ta över världen så tycker jag dom borde variera sin produktion lite mer så att man kan bredda sin målgrupp. Men njut här av Gonos entré!

5 comments:

Hedgren said...

Vad jag inte gillade med Pride var bland annat deras utdragna entréer men den här var lite underhållande :). Som motståndare skulle jag vara så sjukt förbannad om jag fick stå och vänta sådär länge på att få börja fighten. Ska han ha någon liknande entré så tror jag han kommer få äntra buren före sin motståndare :P.

Gary said...

bästa!

isa said...

d

isa said...

Så nu...jo jag måste säga att din sida är såååå bra. Tidigare var jag endast på sherdog.com o har både fått mail publicerade i radio och på deras hemsida o pratat med tj :)...men alltså mmabloggen är ju så mycket bredare o tar upp mer skojiga saker...kan bara säga att ..shit hur har du tid :)
Gono så kul, glömmer inte det..han är sådan spexare..alltid showar för fansen...ska nu se på nick diaz när han blir intervjuad av Miller..shit det kan bli kul :)

Mattias S. said...

Isa: oj, tack! :)
Haha, inte svårt att få tid över när man har skolarbete man borde göra istället. ;)