Thursday, September 6, 2007

TV4 sänder UFC 75 live, helt bekräftat!

Om någon fortfarande tvivlar så är det nu helt bekräftat, TV4 sänder UFC 75 live på lördag. Saxat från TV4.se.
Direkt från UFC-galan i London, där deltagarna tävlar i mixed martial arts.UFC-galan är ett program från 2007.

TV4 Sport sänder direkt från den nya O2-arenan i London där UFC, Ultimate Fighting Championship, tar plats. Bland de tävlande finns "Rampage" Jackson, Dan "Hollywood" Henderson, Mirko "Cro Cop" och Michael "The Count" Bisping.

UFC anordnar tävlingar inom MMA, mixed martial arts. Det är en intensiv och strategisk sport där utövarna använder sig av en stor variation kampsporter, bland annat karate, judo, jiu-jitsu, boxning, taekwondo och brottning.
20:55 börjar sändningarna och det ska bli jävligt kul att se hur dom sköter produktionen, hur Paolo kommer vara som kommentator och så. Jag hoppas bara jag hinner få min TV tills dess.

11 comments:

Torsten said...

vart laddar du ned ditt MMA nånstans? mvh Torsten

Mattias S. said...

Lite här och där. :)
Det finns ju en länk till höger där, "Titta på MMA". Jag rekommenderar alla att registrera sig där och dessutom donera lite pengar, typ 5 dollar, för att få tillgång till allt. :)

Hedgren said...

Än bättre är att vara på plats! UFC75: Champion vs. Champion, ett minne för livet! Både Fedor och Randy ska vara där för Affliction också, så man kanske får sig någon autograf eller något :D.

Spyder said...

wooohoooo fy fan vad gött. skippar nog till och med fotbollen för detta. och skulle det vara så att paolo suger så kan man väl ta ljudet från streamen på mmatv. galan går väl live i england och streamas väl därifrån?

Mattias S. said...

hedgren: Skit på dig! :P

spyder: Jo, men det kommer säkert diffa uppemot 10 sekunder mellan streamen och tv4 sändningen så det är rätt jobbigt att se på det viset.

Anonymous said...

Hmm.. kommer vi få höra Paolo hela galan eller kommer vi få höra vår kära Joe Rogan och co ?

Anonymous said...

använder du dc++ eller nåt annat nedladdningsprogram? Torsten

Mattias S. said...

Jag använder mest torrents...

Mattias S. said...

skicka mig ett mail om du vill veta mer. ;)

Spyder said...

aj fan. då får man väl stå ut med paolo då. inte för att rogan och co är så bra men när man lyssnar på folk som är inne i organisationen så missar man ju inget i alla fall.

Lars said...

Rogan är ju kung :o