Tuesday, October 16, 2007

TV4 Sport visar UFC 77 Live!!!

TV4 Sport verkar nöjda med resultatet av UFC 75 och har nu köpt in fler galor för framtiden.
Nu på lördag visar man UFC 77 live klockan 04:00 och jag tror man även har en eftersändning vid ett senare tillfälle, följande fredag klockan 21-22 lutar det åt verkar det som.
Mycket goda nyheter för alla oss MMA fans och det verkar som att vi kommer få se många UFC-galor på TV4-sport i framtiden, man kan alltid hoppas iaf!

17 comments:

Anonymous said...

jag har visserligen inte tv4 sport men fan va kul ändå! mma åt folket

Anonymous said...

håller fullständigt med

Anonymous said...

känns lite overrated eftersom förra sändningen fullständigt sög kuk.
ljudet var helt fuckat och Paolo med vän är inte direkt så pass insatta som Joe Rogan och Mike Golberg.
jag hade velat se UFC 77 live på tv4+, fast med orginalljudet!

Anonymous said...

förässten, du har precit fått två nya prenumeranter till din blogg :)

Lars said...

Tyckte produktionen under UFC 75 var helt ok. Svårt att för höga förväntningar med Paolo som MMA-kommentator. Tyckte han skötte det väl med hjälp av bisittaren. Att säga att sändningen sög är inte rättvisst och då är jag ändå ett fan av Joe Rogan som kommentator.

Helt sjukt att de skall visa fler galor live, grymt!

Morgall said...

Nu ska vi inte vara för giriga här=p, de dyker upp sakta men säkert..Folk förstår inte att den här sporten kommer explodera inom snar framtid,K-1 har visats väldigt mycket på eurosport, Och ibland visas IFL, samt ultimate fighter serien bland annat på tv4 sport..Att dem nu visar UFC galorna live i sverige är helt otroligt tycker jag.

Anonymous said...

"känns lite overrated" säger anonym. du skall fan ha en Atomic Buttdrop på dej! damn, nu har du gjort Torsten arg!...

Mvh Torsten

Anonymous said...

Måste säga att det var helt underbart att slippa höra Goldberg och Rogan, speciellt Goldberg. Han snackar enbart skit och har ingen kunskap om något, han har faktiskt blivit sämre med åren. Han börjar tala utan att veta vad han vill ha sagt, så oftast blir det bara totala självklarheter eller rent nonsens som kommer ur hans mun. Munnen går på tomgång.

Rogan däremot har viss sakkunskap. Tyvärr blundar han oftast och kommenterar en egen match som spelas upp i huvudet på honom, inte den som sker i buren.

Spyder said...

Vad det gäller fightkommentarerna så är det skit samma om det är goldberg/rogan eller robertobröderna. anledningen att jag skulle föredra ufc's kommentatorer är att man är rädd att missa nåt annars. det har ju hänt att dom droppat lite ny information då och då i mellansnacket och det missar man med svenska kommentatorer.

morgall said...

Men det är väl Ändå Rogan och Goldberg som ser matchen på plats, och därefter kan kommentera fightsen färskare, dessutom så är ju dessa kommentatorer betydligt mer kunninga om något, som har med MMA att göra än våra svenska kommentatorer, om jag får tro så..I övrigt så är de ju alltid kul att se och få höra lite information runtom och kanske en eller annan event som ska ske i framtiden..Trots allt det, så är jag mer än glad att bara få uppleva UFC galorna i svensk tv=)

Anonymous said...

Skämtar ni, Goldberg och Rogan. Bra? Vad har ni lyssnat på? Dom snackar ju skit hela tiden. Rogan är väl snäppet bättre och kan vara underhållande. Men Goldberg är ju bara en vandrande mun, killen har ju inte haft ett rätt de senaste 5 åren, före det kollade jag inte, men jag gissar att trenden håller i sig.

Anonymous said...

Goldberg och Rogan är ju knappast bra, men i förhållande till Paolo så är de ju rena fröjden att lyssna på.

Paolo ut ur min tv - tack.

Anonymous said...

Ingen som kan tänka sig streama sändningen från TV4 Sport så vi olyckliga utan denna kanal kan se UFC 77 live....

Mattias S. said...

Men kolla mina länkar!
www.mma-tv.net streamer galan via sopcast och tvu player med mera.

jowe said...

hejsan! grymt att få uppleva mma på tv:en varenda dag plus en blogg..whatahey =)min fråga..kommer en repris på ufc 77 nu på fredag säger du? mvh joe

Anonymous said...

Varför låter tv4 Paolo vara kvar? Helt obegripligt. Behövs en dubbning?
Om man är så dum att man inte begriper den elementära engelska som talas i originalsändningen, kanske man inte ska titta på MMA?

Paolo förstör ju hela sändningen. Tv4 tappar många tittare pga detta idiotiska val av kommentator.

Anonymous said...

Att tv4 betalar Paolo för att förstöra deras program är vansinnigt.