Thursday, February 7, 2008

Rankingsuppdatering efter massa grejer.

Tungvikt:

#3 rankade Antonio Rodrigo Nogueira besegrade #4 rankade Tim Sylvia och klättrar med det till en andraplats. Fedor lyckas på något outgrundligt sätt behålla förstaplatsen men Noguerias förlust mot Barnett håller honom nere trots att han hämnats den.
Sylvia behåller fjärdeplatsen då Barnetts inaktivitet gör att han inte passerar.

Vill också gärna ranka Frank Mir men än är han inte tillbaka rankingsmässigt, tyvärr.

Lätt tungvikt:

#15 rankade Antonio Rogerio Nogueira besegrade orankade Todd Gouwenberg och lyckas inte klättra på stegen men han förstärker sin position i topp 15.

Mellanvikt:

#16 rankade Patrick Cote vann över orankade Andrew McFedries och även om det inte väger jättetungt så är det nog för att han ska klättra två placeringar till en #14e plats och passerar därmed Matt Lindland som fortsätter tappa pga inaktivitet.

#24 rankade Gegard Mousasi vann över orankade Evangelista "Cyborg" Santos och klättrar med det 2 placeringar till #22.

#5 rankade Nathan Marquardt vann över #23 rankade Jeremy Horn och klättrar inte på stegen men befäster sin position och Horn tappar till #25.

Orankade Marvin Eastman besegrade #23 rankade Terry Martin och slår sig in på en 24e-plats medans Martin tappar till #26.

Orankade Ricardo Almeida gjorde comeback efter nästan 4 års inaktivitet och det kanske är lite snällt men jag låter honom slå sig in på en 27e-plats på mina rankings med segern över obesegrade Rob Yundt.

Weltervikt:

Welterviktsorankade men föredetta topp 10 mellanviktaren Mike Swick besegrade #16 rankade Josh Burkman och slår sig helt enkelt in på Burkmans 16e plats medans Burkman tappar ytterligare en placering till #18.

#22 rankade Eddie Alvarez besegrade orankade Ross Ebanez och klättrar med det en placering och passerar Antonio McKee.

#13 rankade Nick Thompson vann över orankade men obesegrade John Troyer och klättrar förbi #12 rankade Marcus Davis.

Jag vill så gärna ranka Chris Lytle men än kan jag inte göra det med gott samvete.

Lättvikt:

#13 rankade Tyson Griffin besegrade orankade Gleison Tibau och att Tibau inte var rankad säger en hel del om hur tight det är i divisionen. Att Griffin dessutom står kvar på en 13e-plats med en så högkvalitativ vinst säger en del det också.
Han gör sin ställning tyngre men lyckas inte klättra förbi Frank Edgar.

Fjädervikt:

#12 Bao Quach passerar #11 Danny Batten med sin vinst över Bobby McMaster.

Bantamvikt:

#13 rankade Masakatsu Ueda besegrade #3 rankade Atsushi Yamamoto och klättrar med det upp till en femteplats medans Yamamoto tappar till en sjätteplats.

#7 rankade Ryota Matsune tappar några placeringar pga inaktivitet till en elfteplats och frågan är om han inte kommer strykas snart.

#1 rankade Akitoshi Hokazono har dragit sig tillbaka och stryks därmed från rankingsen.

Flugvikt:

#1 rankade flugviktaren Shinichi "BJ" Kojima förlorade men han förlorade inte som flugviktare och även om det känns förjävligt att ha kvar honom som #1 så vet jag inte hur jag ska göra.
Yasuhiro Urushitani har 2 oavgjorda på sina tre senaste matcher och Mamoru Yamaguchi har 2 förluster på sina 3 senaste, mot just #1 och #2 här.
Tills divisionen rätar ut sig får BJ fortsätta vara #1.

No comments: