Thursday, February 14, 2008

Rankingsuppdatering post WEC 32

Wow, många härliga fighter här alltså.
WEC är nördarnas UFC.

Weltervikt:

#11 rankade Carlos Condit besegrar orankade Carlo Prater men det är så tätt där att även en sån seger betyder något och Condit klättrar förbi Yoshiyuki Yoshida till #10.

Lättvikt:

Orankade Jamie Varner besegrade orankade Rob McCullough men tar sig med det här in på en 25e plats och puttar ner Sam Stout till #26.

Fjädervikt:

För det första gick #8 rankade Yoshiro Maeda ner en viktklass till bantamvikt och stryks därmed.

Orankade Leonard Garcia gick ner från lättvikt och besegrar #4 rankade Hiroyuki Takaya i sin fjäderviktsdebut. Garcia tar med det 7e-platsen medans Takaya tappar till #11.

#17 rankade Micah Miller besegrar orankade Chance Farrar och klättrar en placering till #16.

Bantamvikt:

#2 rankade Miguel Torres besegrade mästaren och #3 rankade Chase Beebe och tar med det över förstaplatsen från Koetsu Okazaki. Beebe tappar en placering till #4.

Orankade Manny Tapia besegrar orankade Antonio Banuelos men Tapias streak som obesegrad med 9 raka vinster gör att han tar sig in på en 12e plats.

Coty Wheeler vann med en flying armbar vilket bara det borde göra honom rankad men tyvärr kan jag inte med att göra det.

Yoshiro Maeda gjorde bantamviktsdebut med en imponerande seger över Charlie Valencia och eftersom han hade ganska tung ranking från viktklassen över gör det att han tar sig in på en 10e plats före Ryota Matsune som dessutom fortsätter tappa pga sin inaktivitet.
Matsune kommer troligen strykas snart, tyvärr.

No comments: