Thursday, March 15, 2007

UFC 70: Nations Collide

Den slutgiltiga uppställningen ser ut som följer:

Michael Bisping vs. Elvis Sinosic
Mirko Filipovic vs. Gabriel Gonzaga
Andrei Arlovski vs. Fabricio Werdum
Forrest Griffin vs. Ryoto Machida
Assuerio Silva vs. Cheick Kongo
Matt Grice vs. Terry Etim
Junior Assuncao vs. David Lee
Alessio Sakara vs. Victor Valimaki
Dennis Siver vs. Jess Liaudin
Edilberto Souza De Oliveira vs. Paul Taylor

Men nu sägs det att Forrest är ute pga en infektion i knät. UFC har som sagt inte haft tur med skador den senaste tiden. Keith Jardine känns som en logisk ersättare men jag vet inte.

UPDATE: UFC har försökt att få både Keith Jardine och Jason Lambert att ta Forrests plats men Jardine har en axelskada och Lambert är fortfarande inte 100% efter hans fight med Babalu. UFC fortsätter leta efter en ersättare.

4 comments:

victor said...

Kommer bli ett riktigt bra event (även om de senaste som varit och kommer att komma kommer vara genombra).
Ingen större förlust om Griffin försvinner (enl mig ivf). Så som han blev straffad av Jardine i UFC 66 så borde han inte få vara med i ett stort event igen. Men han är ju en av Dana's pojkar så...

Mattias S. said...

Varför ska folk alltid dissa folk efter en förlust? Hylla Jardine istället. Forrest vs. Lyoto var en riktigt riktigt bra matchning enligt mig. Jag vet fortfarande inte var jag har Lyoto och Forrest hade varit ett väldigt bra test. En sån där typisk win/win matchning jag älskar. För på samma sätt är Lyoto ett test för Forrest.

victor said...

visst har Griffin gjort ett par schyssta fighter men på sättet Jardine tog honom var ju förnedrande. Keith kollade på uret och gick in för the kill. Som om han hade bråttom till tåget.
Innan den matchen hade det rådit viss Griffinhype som jag inte hoppade på. Kan vara en bidragande orsak till att jag inte gillar Griffin

Mattias S. said...

Jag gillar Griffin, underhållande bra fighter. Jag tycker han hade ett litet övertag tills han blev träffad av en uppercut. Lite roligt att när Joe Rogan för ett par galor sedan frågade honom när han trodde han var redao för en titelmatch och han säger "när jag slutar göra så här" och lutar fram huvudet och vevar vilt. Just den framåtlutning hade Jardine tydligen tittat på och sätter en uppercut klockrent där.

Jag ser inte hur den förlusten är förnedrande på något vis. Det hjärtat han visar när han förlorar tycker jag var gripande.