Thursday, May 24, 2007

En olycka kommer sällan ensam...

Jag har länge pratat om att K1 Heroes galan som ska hållas den andra Juni har varit illa skött från början och nu när det verkligen börjar dra ihop sig är fortfarande ingenting klart. MMAWeekly har en artikel om allt strul och skit som är kvar att göra och hos t.ex Sherdog kan man läsa att Hong Man Choi inte blev godkänd av CSACs läkare.
Dom har bara två veckor på sig att få ordning på det här innan fiaskot är ett faktum.

UPDATE: Ersättare till Hong Man Choi sägs bli någon av följande herrar:
David "Tank" Abbott, Ruben "Warpath" Villareal, Erich "Butterbean" Esch eller James Thompson.
James Thompson är inte särskilt trolig då han fortfarande är under Pride kontrakt som troligtvis kommer ivägen och "Warpath" känns som en sista utväg. Tank Abbott eller Buttebean är dom två troligaste, Tank Abbott har sagt att han stället upp utan att tveka.

När det äntligen tillkännagavs att bröderna Fertitta skulle köpa Pride trodde iaf jag att nu är det bara en tidsfråga, efter ett år av förhandlingar så har dom äntligen kommit överens och gjort klart med alla detaljer att dom känner sig helt säkra och kan gå ut offentligt med affären. Men icke, det var nog mycket dom inte hade tänkt på eller räknat med när dom tillkännagav affären. Många fighters vägrar gå med på att skriva över sina kontrakt till det nya företaget Pride WW och DSE vägrar att släppa deras kontrakt. Nu har flertalet fighters gått ihop och stämmer DSE enligt MMAWeekly. Bådar inte gått för affären eller Prides framtid öht. Zuffa verkar nästan ha tröttnat och skiter i Pride och signar alla bra fighters till UFC istället.
Orkar egentligen inte ens spekulera utan vill bara se fram emot galan på lördag, men det är svårt att låta det här överskugga faktiskt.

UPDATE: Josh Gross på Sherdog.com säger att Pride-UFC affären är avslutad. Jag antar att det kommer kungöras på UFC 71!

1 comment:

NonTelly said...

Jag tror att Lesnar skulle sopa banan med samtliga nämnda. Synd att han inte fick möta Choi - freakmatch, måhända, men de är båda fantastiska idrottsmän utöver att de ser ut att komma från en annan planet.

Vem än Lesnar får möta så ska det bli kul att se honom på riktigt.