Monday, May 7, 2007

Lite blandat smått och gott

Hej alla glada!
Har inte uppdaterat så mycket på sistone, inte haft så mycket att rapportera, varit lite upptagen och tagit det lite lugnt med bloggandet några dagar.
Men nu finns det lite smått och gott att rapportera.
Till att börja med har vi UFC 73 postern som jag tycker är riktigt snygg, svartvita foton, billigt men alltid lika snyggt, svart+gult är en mycket snygg färgkombination.
Stacked var ordet ja, helt galet späckad gala faktiskt. Med tanke på hur många galor dom pumpar ut trodde jag vi knappt skulle få se så här späckade galor längre.

K1 Heroes galan som kommer hållas i LA Colloseum Arenan som rymmer 100.000 pers men kommer dock vara avskärmad så att det bara är 30.000 tillgängliga platser.
Och med tanke på att biljetterna kostar från 10 dollar så framstår det hela inte lika tossigt längre.

Martin Kampmann är ute pga skada och kommer inte möta Rich Franklin på UFC 72. Mycket tråkigt att höra faktiskt. Man letar efter en ersättare men ryktet säger att Yushin Okami är den troligaste ersättaren.

Abu-Dhabi Combat Club, ADCC, världsmästerskapen i submission brottning, gick av stapeln i helgen och ni kan läsa om hur det gick där hos Sherdog här och här.
Jag hade tänkt se det själv och skriva om det men eftersom mitt VISA kort har gått ut så får jag vänta på att det finns en bra rip ute, youtube videos duger inte.

Vad fan, det var massa andra saker jag hade tänkt skriva men nu har jag glömt bort det, får ta det i nästa post eller nått. :)

5 comments:

Martin said...

Alltså Evans vs Ortiz, evans kommer få piiiiiisk :D

Grym blog för övrigt, tackar för den.

Mattias S. said...

Folk kommer bli chockade över hur ägd Ortiz kommer bli av Evans. :)

Martin said...

Tror också på Evans... Men det blir nog en bra match då båda har liknande stil. Hatar stil vs stil som BJJ vs Striker, då blir matcherna alltid så försiktiga och lama!

Martin said...

Bör kanske tillägga att Martin i början av tråden inte är den samme som mig :-)

Mattias S. said...

haha, undrade nästan vad det var för schizofrent psycho som varit här och skrivit. :)