Thursday, July 19, 2007

Mer om doping...

Nu har både Sean Sherk och Hermes Franca åkt fast med otillåtna preparat i kroppen.
Jag blir helt jävla galen på det här, hur jävla svårt ska det vara att låta bli?
Om man nu vet att man kommer bli testad, varför gör man det ändå?
Fy fan säger jag, FY FAN!
Läs mer hos mmaweekly.

13 comments:

s said...

men va fan... om jag förstått det rätt så är sherk avstängd i ett år. då blir det väl ingen fight mellan BJ och sherk heller. i så fall borde nog sherk tas ifrån bältet eftersom han inte kan försvara det

spyder said...

fan. det var jag som skrev senaste kommentaren alltså. blev fel där,

Herr Yllevante said...

Alltså vafan i helvette är dom helt jävla cp i kålan??
Livstids avstängning ska det vara dessutom, inte ett år.

Johan said...

Betydligt värre när det är några av UFCs riktiga stjärnor. Han bör förlora bältet, och jag håller med om att ett år är lite kort tids avstängning.

Undrar om kontrollerna blivit noggrannare eller dopingen mer frekvent? De korta avstängningarna gör ju inte att folk blir avskräckta från att ta piller direkt.

Torsten said...

ville bara säga att jag tycker din blogg är helt suverän. och att man blir jävligt besviken på dessa pillerknaprande herrar. måste hålla med herr yllevante att ett år är på tok för lite. mvh T

Lars said...

Man kan ju fråga sig om Sherk verkligen medvetet tagit detta preparat. Detta grundar jag på att du kan ta det så sent som 10 dagar innan ett dopingtest och inte bli upptäckt. Jag förutsätter att Sherk vet om detta och han vet när han kommer att bli testad. Antingen är han en jubelidiot eller så har han inte medvetet tagit det.

Steroider är otroligt utbrett inom MMA, detta är inget nytt. De som vet vad de sysslar med blir inte upptäckta. Om man vet hur steroider fungerar och hur de förändrar kroppen så kan man också i många fall se på folk om de använder (finns undantag så det är dumt att peka finger). Behöver inte nämna några namn men behöver jag säga Hammerhouse, någon?

Angående Franca så gick han ut med nyheten innan testresultatet kom. Han stod för vad han gjort och berättade varför(kanske dags för UFC att betala rimliga löner så att de inte "tvingas" ta sådana beslut). Det syns dessutom på Franca att han inte regelbundet tar steroider.

Sherks kropp är ju närmast omänsklig. Nu vet jag ju att han har ett sjukt träningsprogram, men ändå. Han har faktiskt varit en av de fighters som jag själv trott har fuskat. Hans muskler har omänskliga proportioner i vissa avseenden, precis som snubben på gymet som trycker, påminner lite om Belgian Blue ;).

Nej jag gillar inte att kasta skit på fighters om att de trycker. Men när de väl åker fast ser jag helst att de blir straffade rejält, tills dess får jag väl hålla för mig själv vilka JAG tror trycker.

Anonymous said...

UFC borde i rimlighetens namn ta bältet från honom. Jag skulle vilja se Florian vs Penn i en titelmatch. Sherk har ju med största sannolikhet tagit en massa fuffens preparat en längre tid, och säkert inför Florian-matchen också.

spyder said...

florian, penn, huerta och stevenson är väl de contenders i ufc som jag kan komma på som skulle kunna göra upp om bältet och som förtjänar titelmatcher. tycker definitivt att sherk måste bli av med bältet.

Lars said...

Tycker inte det finns någon förutom Penn som är ens i närheten av bälteskvalitet.

BJ mot Aoki för titeln vore sjukt bra. UFC har ju ryckt i Aoki ett tag nu säger rykten, förhoppningsvis är det någon sanning bakom det.

spyder said...

håller med om att bj mot aoki, gomi eller melendez skulle vara grymt. men dom lär inte få en titelmatch direkt. personligen tycker jag inte de ska ha det heller. man vill ju gärna låta dem få en fight eller två i buren och låta dem bli ett namn för den insnöade amerikanska ufc-publiken

Mary Lady Luck said...

Oj då. Det enda positiva med det är väl att de tävlade på samma nivå mot varandra. Såg att Sherk fortfarande stod kvar som lightweight champion på ufc:s hemsida, men det känns ju som om det kommer ändras. Huerta borde få en chans att visa vad han kan gå för. Mot BJ kanske?

Pretsch said...

i dagens klimat inom mma:n är det ingen nyhet att allt fler utövare avslöjas, både Baroni och Josh Barnett är ju gamla knaprare, undrar vem nästa fall blir skulle tippa på att någon från miletichs camp torskar.

Med tanke på den jämmna nivån som råder bland dagens fighters idag så är det nog många som petar i sig några piller för att ligga steget före.

Johan said...

Förslag till poll:

Vem åker dit härnäst? Dvs i ufc...