Sunday, July 29, 2007

ShoXC och smått.

Varit väldigt dåligt med uppdaterande här på sistone men det är mycket annat att göra och jag har ingen riktig bloggro. Som tur är händer det inte överdrivet mycket i MMA världen just nu, inte som vi märker av iaf.

Men i helgen var det iaf debut för ShoXC som är en slags underdivision till EliteXC där nya talanger får chansen att fightas inför en stor publik.
Main event på galan var KJ Noons vs. Edson Berto och jag trodde inte Noons skulle ha mycket att säga till om men han dominerade totalt. Lite svårt att säga om han är så mycket bättre än jag trodde, att Berto är så mycket sämre än jag trodde eller om det faktum att Berto tog helt slut efter en minut fick Noons att se så bra ut.

Sen är jag superpumpad inför UFC 74, vilket card liksom! Couture vs. Gonzaga ska bli riktigt jävla kul också.

4 comments:

Torsten said...

Hej på dej! du skriver att om man har funderingar eller sånt så är man välkommen att höra av sig. jag tycker din blogg är suverän helt klart, men jag skulle önska att du skriver mer om egna funderingar om MMA, typ vad sporten betyder för dej och sånt. så det inte är mest recaps och sånt. det är bara min ödmjuka åsikt och jag kommer fortsätta läsa din blogg i fortsättningen..MvH Torsten

Herr Yllevante said...

Fan du är inte ensam, så laddad för UFC74 att jag kan dö xD

Lars said...

UFC 74, bästa UFC card någonsin. UFC 73 snackades det mycket om, men UFC 74 är klart bättre card i min mening. Tiden går så långsamt när man väntar på något gott...

Mattias S. said...

Torsten: Japp, konstruktiv kritik och förslag uppskattas väldigt mycket!
Jag ska tänka på ett försöka skriva mer om det i framtiden.