Thursday, October 4, 2007

Main Event för UFC 78 tillkännagivet

Jag brukar nästan ofta försvara UFC när folk klagar på deras matchningar eftersom jag nästan alltid ser att matchningen är logisk på ett eller annat sätt.
Men main event för UFC 78, Bisping vs. Evans, nä, vad i helvete är poängen?
Bisping kommer från en kontroversiell vinst över Matt Hamill där han i dom flestas ögon förlorade och är långt ifrån main event status.
Rashad kommer från ett kontroversiellt oavgjort domslut mot Tito Ortiz och det är osäkert var man har honom också, men main event status känns inte givet.
Det har varit en hel del strul med UFC 78, Sean Sherk åkte fast för doping, Joe Stevenson skadad, Tito Ortiz tjafsar om kontrakt osv. Men Bisping vs. Evans är en horribel matchning.
Både stilmässigt och tajmingmässigt så ser jag ingen som helst mening med att ha dom två möta varandra just nu. Och definitivt inte som main event.
Något bättre tycker jag allt UFC borde kunnat skrapa ihop.

7 comments:

spyder said...

håller med. bättre main event borde man kunna vänta sig. däremot gillar jag resten av cardet. houston mot thiago silva blir kul. karo är alltid underhållande och terrell mot ed herman kan faktiskt bli ganska roligt. hoppas terrell krossar honom

simon said...

Den sämsta fight card på länge vad det gäller stora namn titel fights etc. Jag håller dock med spyder det kan nog bli några roliga fights iaf.

Anonymous said...

MJo håller emd att den här så kallade main eventen suger men samtidigt Joe Silva har ju vissat sig va ett geni studntals så vi får väl se. Kan ju bli årets match.Dock på papret och sätt från deras senaste fighter så e det i mina ögon inge main event långt ifrån:( Dock kan dom andra matcherna bli mkt intresanta Ska bli sjukt kul att se Houston igen går ju lite rykten om att han kanske ska få Wand nu när Chukan har under presterat

Lars said...

Två fighters jag verkligen avskyr. Fighten kommer bli ett sömnpiller. Jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig Bisbing som segrare...

Anonymous said...

om evans vinner här tycker jag det ät daks för han att slås mot nåt riktigt top man:P houston kommer att krossa silva

Lars said...

Är ju ingen speciellt bedrift att slå Bisbing dock. Bisbing är inte top10 i UFC och Evans är väl på gränsen, på min lista är han 11a.

spyder said...

rashad lyckades ju bara på håret få oavgjort mot tito ortiz som väl får ses som hyfsat bra. hade han vunnit där så hade jag hållt med om att det hade varit dags för större fighter men det gjorde han inte.