Monday, May 14, 2007

Mer rykten och spekulationer om Pride

Enligt Mike Sloan hos Sherdog med flera så är det helt enkelt det typiska Japanska sättet att göra affärer på som drar ut på tiden.
Japanerna har en konstig grej när dom går med på nästan alla saker och detaljer inledningsvis men när det väl kommer till kritan så backar dom ur på flera punkter och det verkar helt tossigt allt man hört.
Det som drar ut på tiden är alltså alla små detaljer och klausuler hit och dit i kontraktet som ska redas ut. Affären ska inte vara i fara men det drar ut på tiden och har ställt till med en hel del huvudbry hos Dana White och bröderna Fertitta.
Vi får helt enkelt fortsätta vänta.

UPDATE:
Mike Sloan träffade Dana White på WEC och försökte få en intervju och Dana verkade först som han ville göra det men ändrade sig sedan och sade något i stil med: "Jag vet vad du vill prata om, men jag kan inte prata om det, du vet att jag gillar dig men jag kan inte prata om det." och gick sedan hastigt iväg.
Mike Sloan sade också att Dana såg ovanligt spänd och stressad ut, när galan väl håller på brukar Dana vara avslappnad och mest njuta som ett fan men han ska ha varit mer spänd och stressad här.

No comments: