Tuesday, September 11, 2007

The Ultimate Fighter 6 promo

Om ni missat promofilmen för The Ultimate Fighter 6 så kan ni se den här. Jag vill gärna ta en elitistisk och seriös linje och fördöma deras beteende men det skulle vara grymt hycklande av mig då jag knappt kan bärga mig tills säsongen börjar. :)

6 comments:

Spyder said...

tråkigt att det förstärker stereotypen av fighters som våldsamma och okunniga och vandaliserande. omoget tycker jag men självklart kommer man kolla ändå. tyvärr ger det ingen vidare bild av mma till den breda massan som inte kan se förbi såna saker och inse att det inte har med sporten att göra.

P. Pistole said...

Gillar varken Hughes el serra men blir sjukt sugen på o se de ändå.

Staffan said...

Åhh...det e så jävla löjligt att det hela tiden ska skapas en sån beef mellan coacherna. Serra är en jävla pajas. Han e ju bara coach för att han ska få stryk av Hughes när de möts, inte för att han har så bra coachingskills eller är ett så respekterat namn inom mma. Det e så tydligt att han lider exakt av vad Hughes säger...little man complex, han vet att han har bältet genom en flytseger o att han inte förtjänar att vara där han är idag så då ska han verka så badass för att kompensera.
Jaja, jag kommer att kolla varje torsdag iaf.

Anonymous said...

staffan, vad vet du om hur bra coach serra är? jag tycker tvärtom att han verkar ha varit den "bästa cornermanen" ur alla säsonger av tuf.

Spyder said...

serra driver ju serra jiujitsu och har gjort så i flera år. borde ju rimligtvis vara så att han inte är helt oäven coach. sen kanske han borde gå ner och bli en starkare kraft i lättvikt när han blir av med bältet, för det blir han nog. han är ju så förbannat kort. äh jag vet inte. bara spontana tankar

Lars said...

Precis som redan sagts är det synd att detta program skapar en negativ bild av fighters. Men å andra sidan är det sånt som säljer och jag har inget emot att se det i sådant format.